Lepotni center Harmonija - Nega obraza
       
   
 
2222
 
 
 
Storitve
Nega obraza
Nega telesa
Oblikovanje telesa
Masa~e
Nega stopal
Nega rok
Depilacija
Solarij
Laser
*
ŠTEVEC OBISKOVALCEV
Obiskovalcev: 1311854
PRISOTNI NA STRANI
Nega obraza Natisni E-pošta

Kaj je lahko bolj sveže od občutka prečudovito čiste kože, ki lahko svobodno diha?

          

 

S visokokakovostno kozmetiko s petdesetletno tradicijo, kozmetično hišo Babor in individualno prilagojenimi različnimi potrebami vsakega tipa kože bo Vaša koža dobila bleščečo lepo harmonijo.

Spretne roke in individualno koordinirane in vrhunske aktivne sestavine privedejo Vašo kožo v ravnovesje ter za seboj zapustijo čudovit bleščeč videz.


Zapeljujte z vsemi svojimi čuti! Rezultati najnovejših raziskav so dokazali, da lepa koža ni pogojena le z Vašimi geni, saj je skoraj dve tretjini rezultatov odvisnih od Vas samih. Izdelki za kasnejšo nego doma kozmetične hiše Babor so Vam na voljo v našem centru.

 

 

 Dodatna ponudba:

CRYO DERM

 tamara 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaj sploh je aparat CRYODERM? Nov, inovativni aparat je zasnovan na revolucionarni CPTechnology™. Združuje kapacitivno globinsko segrevanje, dermoabrazijo, radialno endodermno terapijo (RDT®) in cryo terapijo

I

Diamantna mikrodermoabrazija zagotavlja enostavno in natančno odstranjevanje vrhnjih plasti kože brez stranskih učinkov. Sam poseg sproži stimulacijo kolagenskih vlaken in pospeši rast novih celic v bazalni (globji) plasti epidermisa. Diamantni set je tako prva izbira za odstranjevanje različnih nepravilnosti na koži: poškodb zaradi pretiranega izpostavljanja soncu, brazgotin po aknah, povečanih por, gub in gubic ter manjših pigmentnih sprememb.

Radialna endodermna terapija (RDT®) - znatno izboljša prepustnost kapilar, kar poveča pritok naravnih hranilnih snovi, kisika, oligoelementov in lastnih encimov. Izboljša se hidratacija ekstracelularnega matriksa, ki vodi do aktivacije fibroblastov in rasti novih celic. Popravi se struktura kolagenskih in elastičnih vlaken, hkrati pa se izboljša tonus mišic. Po terapiji je koža bolj gladka, bolj čvrsta in napeta.

marjetaCPTechnology™ deluje tako, da aparat generira visokofrekvenčno električno polje med aplikatorjem in referenčno elektrodo. Obe elektrodi sta izolirani od tkiva. Elektroni znotraj molekul so pod vplivom električnega polja, kar povzroča rahlo vrtenje okoli njihove uravnotežene pozicije. Zaradi trenja ob gibanju molekul se pojavlja toplota, katero izkoriščamo pri terapiji. Toplota posledično povzroča vazodiletacijo,pospešuje metabolizem, povečue mišični tonus, razteza tkivo ter aktivira fibroblaste in tvorbo novega kolagena. Prednosti CPTechnology™ so nizke energije za doseganje želenih ciljev.

Cryo terapija – Hlajenje deluje na biokemijske in fizikalno - kemijske procese tako, da jih na začetku zmanjša, nato pa občutno poveča. Nastanejo spremembe osmotskega stanja, celične membrane postanejo prepustnejše, poveča se difuzija. Hlajenje tkiva povzroči povečano izločanje transmiterjev na živčnih vlaknih, tako se občutno poveča metabolizem in vsi encimatski procesi v celici. Cryo terapija predstavlja izredno inovativno terapijo, ki je še uspešnejša, ko jo uporabljamo v kombinaciji z ostalimi terapevtskimi metodami (diamantno mikrodermoabrazijo, radialno endodermno terapijo(RDT®) in CPTechnology™). Zmanjšanje gub, povečanje tonusa kože, zmanjšanje maščobnih oblog in oblikovanje telesa so največje prednosti izvajanja kombinacije teh terapij.

Komu je tretma namenjen?
Vsem, ki imate težave z razširjenimi in zamašenimi porami, tisti, ki imate brazgotine zaradi aken, gubice ali bi se le teh radi izognili ali imate neenakomerno pigmentacijo.
Izjemno učinkovit je za tonifikacijo, tako obraza kot tudi telesa, za pomlajevanje kože, zmanjšanje maščobnih oblog in celulita.
 

 

 

 

 

Masaža obraza

Oblikovanje obrvi

Barvanje trepalnic

Barvanje obrvi

 


 

 
< Nazaj   Naprej >
..:: Created by WebByBoSko ::..