Lepotni center Harmonija - BABOR NEGA OBRAZA
       
   
 
1111
 
 
 
Storitve
Nega obraza
Nega telesa
Oblikovanje telesa
Masa~e
Nega stopal
Nega rok
Depilacija
Solarij
Laser
*
ŠTEVEC OBISKOVALCEV
Obiskovalcev: 1239397
PRISOTNI NA STRANI
BABOR NEGA OBRAZA Natisni E-pošta

 

Cilj kozmetike DOCTOR BABOR  je potrošnikom ponuditi visoko kvalitetne kozmetične izdelke, ki bodo rešili njihove težave s kožo in jim tako pomagali doseči zavidljive rezultate.

Ti izjemni izdelki za nego kože, v segmentu kozmecevtikov (kozmetični izdelki + dermatiki), združujejo najnovejša odkritja v znanosti in medicini z desetletji izkušenj BABOR-jevih strokovnjakov. Ti so rokovali z zelo učinkovitimi aktivnimi sestavinami in razvili inovativne visoko zmogljive formule ter kreirali inovativne metode tretmajev.

Ta pristop zagotavlja precej boljše rezultate, od tistih, doseženih s konvencionalno kozmetiko – visoko precizno kozmetiko, oblikovano po strogih nemških standardih kakovosti.

 

 

 

DOCTOR BABOR DETOX VITAMINSKA NEGA (75 min)

Nega za visoko učinkovito reševanje posamezne problematike kože z NEKIRURŠKIMI posegi. Primerna je za utrujeno in bledo polt, ki ji primankuje svežine in pri koži, ki kaže stresne simptome ( razdraženost, nepravilnosti,...).

 

 

 

 

 

KISIKOV TRETMA

Starost, pri kateri gube začnejo pojavljati je v veliki meri določena z genetiko, vendar je bilo dokazano, da lahko staranje  pospeši prekomerno sončenje, slaba prehrana, nizka raven kisika v koži, stres, utrujenost,…

Baborjeve raziskave so naredile energijsko bombo za celice, KISIKOV TRETMA!
 

Koža potrebuje kisik, ki ima poglavitno vlogo pri proizvodnji kolagena in elastina, pomaga v boju proti prostim radikalom, ki povzročajo prezgodnje staranje. Z leti se pojavi pomanjkanje kisika v naših kožnih celicah. To vodi v dehidracijo kože.  Oxygen tretma igra pomembno vlogo saj dovaja kisik v globlje sloje kože in  tudi igra pomembno vlogo pri celjenju ran in opeklin. Tretma je priporočljiv vsaj enkrat mesečno. Kisikova nega pomaga obnoviti in osvežiti ter navlažiti kožo.


Rezultati kisikovega tretmaja na obrazu so presenetljivi, kar potrjujejo številne znane osebnosti in je  eno od najbolj varnih in najbolj učinkovitih načinov boja proti gubam.


                                                         
PAKET VEDNO LEPA

 

Ponujamo Vam hitro rešitev za nego obraza, rok in nog pred Vašim pomembnim dogodkom…

 

Poroko, abrahamom, poslovnim srečanjem…

 

Paket vsebuje Coctail nego obraza, ki vsebuje čiščenje kože, peeling, masko in masažo. Tretma oziroma proizvodi se izberejo glede na tip in stanje Vaše kože. Poleg obraza se bomo posvetili tudi ogledalu Vaše urejenosti, rokam in nogam. Oblikovali in uredili bomo vaše nohte in jih poljubno nalakirali. Celoten tretma traja 80 min.

 

Naj odseva Vaša lepota v najlepši luči!

 

 

 

PONUDBA: 

Young Pure (nega mlade, poškodovane, aknaste kože)

Vita Balance (nega suhe kože)

Calming sensitive (nega občutljive kože)

Perfect combination (nega mastne in mešane kože)

Regeneracijska nega (regeneracija kože pod stresom; masaža z rožnimi kamni)

Zlata nega (nega zrele kože)

 

 

 

 

 

 
< Nazaj
..:: Created by WebByBoSko ::..