Lepotni center Harmonija - Anticelulitni programi in oblikovanje telesa
       
   
 
telo_oblikovanje
 
 
 
Storitve
Nega obraza
Nega telesa
Oblikovanje telesa
Masa~e
Nega stopal
Nega rok
Depilacija
Solarij
Laser
*
ŠTEVEC OBISKOVALCEV
Obiskovalcev: 1302422
PRISOTNI NA STRANI
Anticelulitni programi in oblikovanje telesa Natisni E-pošta

Celulita in odvečnih centimetrov se ni mogoče znebiti v nekaj dneh. Gre za dolgoročen in kompleksen proces.

 

Napredek v tehnologiji današnjih terapij nam omogoča, da prav s teh težavnih delov telesa odstranimo odvečne centimetre in na teh predelih zgladimo kožo.

 

Obstajajo terapije, ki zmanjšajo obseg maščobnih celic in s tem ublažijo izgled celulitne kože.In obstajajo posegi, ki popolnoma uničijo maščobne celice in tako za daljši čas odpravijo težave s celulitom. Na žalost, samo diete in telovadba ne morejo odpraviti celulita.

Celulit bo manj viden, če imamo primerno telesno težo in dovolj mišičnega tkiva, ki ga vzdržujemo z zdravo prehrano in telesno dejavnostjo.

PONUDBA:

LPG- VODILNA TEHNOLOGIJA Z VRHUNSKIMI REZULTATI

KO DIETA IN TELOVADBA NE UČINKUJETA VEČ, POMAGA LIPOMASSAGE!  

 

Gunnar Peterson, fitnes trener slavnih, se zanaša na LIPOMMASAGE

"Lipomasage, popolno dopolnilo telovadbi, ki sem jo oblikoval za svoje slavne stranke!"

Redna telovadba, zdrava prehrana, različni načrti za izgubljanje kilogramov...

Naredili ste vse, da se znebite teh nelepih, nakopičenih maščob na Vašem telesu, vendar trdovratna maščoba enostavno ne želi izginiti!

 Lipomassage je nekirurška rešitev za nakopičene maščobe, celulit in povešeno, ohlapno kožo. 

Brez kirurškega posega Lipomassage spodbuja eliminacijo globokega maščobnega tkiva, ki je odporno na dieto in vadbo.Deluje na postavo in ohlapno kožo. Včasih ima tudi poleg restriktivnih diet in intenzivne telesne aktivnosti človeško telo trdovratna področja maščobnega tkiva. Lipommage je naravna, znanstveno dokazana rešitev za dolgotrajno zmanjšanje nakopičene maščobe in ustvarjanje vitke postave.   6 glavnih ciljev:

Zmanjševanje lokaliziranre maščobe

Zmanjšanje videza pomarančne kože          

Preoblikovanje zadnjice

Oblikovanje telesa

Vračanje prožnosti kože

Vitka postava

  

Lipomassage, edini tretma, ki zelo natančno deluje na lokalizirano maščobno tkivo, ki je odporna na dieto in telovadbo.

Znanstvene raziskave so izboljšale učinke endermologie metode. S poplnoma novimi protokoli in najnovejšo generacijo LPG opreme je zdaj možno že po nekaj tretmajih spodbuditi lipolizo.

LPG tehnika je dokazala svojo uspešnost v obravnavanju celulita in lokalizirane maščobe in to ne samo zaradi svojih dermotrofičnih zmožnosti in zmožnosti spodbujanja cirkulacije (raziskave, ki so jih izvedli Watson, Gavroy, Leduc, Adcock, Innocenzi in Ortonne), temveč zaradi svojega učinka na lipolitični odgovor adipocitov, kot je poudarjeno v tehniki mikrodialize. Več informacij o LPG raziskavah lahko najdete na www.cosire-lpg.com.

Preoblikujte manj lepe obline brez kirurškega posega in končno shujšajte na tistih mestih, na katerih želite shujšati!

Ob upoštevanju naših navodil Vam garantiramo 100 % uspešnost  z aparatom LPG Cellu M6!

 

 

  CRYO VAC TERAPIJA 

 

 

Cryo terapija - Hlajenje deluje na biokemijske in fizikalno - kemijske procese tako, da jih na začetku zmanjša, nato pa občutno poveča. Nastanejo spremembe osmotskega stanja, celične membrane postanejo prepustnejše, poveča se difuzija. Hlajenje tkiva povzroči povečano izločanje transmiterjev na živčnih vlaknih, tako se občutno poveča metabolizem in vsi encimatski procesi v celici. Cryo terapija predstavlja izredno inovativno terapijo, ki je še uspešnejša, ko jo uporabljamo v kombinaciji z ostalimi terapevtskimi metodami (Cryo Ionto Derm terapijo, diamantno mikrodermoabrazijo, radialno endodermno terapijo (RDT®)). Zmanjšanje gub, povečanje tonusa kože, zmanjšanje maščobnih oblog in oblikovanje telesa so največje prednosti izvajanja kombinacije teh terapij.

Radialna endodermna terapija (RDT®) - znatno izboljša prepustnost kapilar, kar poveča pritok naravnih hranilnih snovi, kisika, oligoelementov in lastnih encimov. Izboljša se hidratacija ekstracelularnega matriksa, ki vodi do aktivacije fibroblastov in rasti novih celic. Popravi se struktura kolagenskih in elastičnih vlaken, hkrati pa se izboljša tonus mišic. Po terapiji je koža bolj gladka, bolj čvrsta in napeta.

Diamantna mikrodermoabrazija - zagotavlja enostavno in natančno odstranjevanje vrhnjih plasti kože brez stranskih učinkov. Sam poseg sproži stimulacijo kolagenskih vlaken in pospeši rast novih celic v bazalni (globji) plasti epidermisa. Diamantni set je tako prva izbira za odstranjevanje različnih nepravilnosti na koži: poškodb zaradi pretiranega izpostavljanja soncu, brazgotin po aknah, povečanih por, gub in gubic ter manjših pigmentnih sprememb.

 

 Terapija-Cryo-noga.jpg

 

MADEROTERAPIJA  

Maderoterapija je posebna tehnika masaže s posebnimi anatomsko lesenimi pripomočki za namen preoblikovanja telesa. 

Za preoblikovanje telesa se pri maderoterapiji uporabljajo različni leseni pripomočki (valjari, skodelice, lopatice), odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe).

 

Sprostiveni studio Sara| Radovljica | Slim up ultra 

 

  

Body former - elektrostimulacijaslimming O elektrostimulaciji govorimo takrat, ko s pomočjo naprave- profesionalnega stimulatorja, dovajamo točno določene električne  impulze na izbrani del telesa. Preko bakrenih žic stečejo impulzi do elektrod, ki jih običajno postavimo na akupunkturne točke. Za točke je znanstveno dokazano, da ima na njihovem mestu tkivo zmanjšan električni upor.

 

Elektrostimulacija v današnjem času vse pogosteje nadomešča klasično akupunkturo z iglami.

 

-Sliming program (pri motnjah pri presnavljanju maščob, težavah pri hujšanju in čezmerni telesni teži);

-Body toning program (pri ohlapnem vezivnem tkivu in ohlapnem mišičevju oziroma za krepitev ter utrjevanje mišičevja in tkiva);

-Body celulit (aktiviranje presnove in stimuliranje mikrocirkulacije, kar omogoči vidno izboljšanje kožne slike in zmanjševanje maščobnih blazinic);

-Limfna drenaža (proti nabiranju vode v vezivnem tkivu, slab limfni pretok)

-Body Corpulence ( pri motnjah pri presnavljanju maščob, težavah pri hujšanju, čezmerni telesni tež; močnejše mišične
kontrakcije)

-Body Electrolipolysis ( celulit)

 

TERMOAROMATERAPIJA

Eterična olja učinkujejo skladno z naravnimi telesnimi silami. Prav zato je aromaterapija v anticelulitni negi zelo učinkovita, saj je popolnoma prilagojena odzivom posameznika. Z aroma masažnimi olji in masažo spodbudimo obtok, izboljšamo strukturo kože, celice nahranimo in jim damo energijo za obnavljanje.   Je masaža telesa z aromatičnimi masažnimi olji ob dodatnem segrevanju telesa s termo savno. Uporabljajo se olja za sprostitev, za potenje, za tonus ter za vitalnost. Aromaterapijo začnemo s sproščujočo masažo celega telesa. Sledi počitek v termo savni. Po končanem postopku potenja in tuširanju ponovno zmasiramo celo telo. Priporočamo jo za sprostitev in relaksacijo celega telesa, regeneracijo, dvigovanje obrambnega mehanizma, izboljšuje prožnost in tonus kože.Termoaromaterapija telesa proti celulitu je čudovita metoda, ki daje zavidanja vredne rezultate.

 

Ultrazvok -  hitra in učinkovita pomoč pri celulitu...

Pustite pomaranče v kuhinji…

 Eprofilo5b15dna izmed najučinkovitejših metod pri odpravljanju celulita je vsekakor uporaba ultrazvoka. Ultrazvok uporabljajo vsi vodilni kozmetični saloni po celem svetu. S pomočjo ultrazvoka ne odstranjujemo uspešno samo celulita, temveč je namenjen tudi:
- preoblikovanje lokalizirane debelosti,
- odpravljanju pomarančaste in grobe kože,
- povečanju In izboljšanju elastičnosti tkiv
- zmanjšanju oziroma odstranitvi neestetskih gub in vdolbin na koži,
- izboljšanju tonusa tkiv, ki tako postanejo bolj trda in gladkejša
- nanašanju estetskih krem (proti celulitu, oblikovalnih,..) in s tem dosežemo veliko večji učinek kozmetičnih izdelkov,
- zmanjšanju celulitnih odebelin,
- ponovni oživitvi lokalnega obtoka in hranilnosti kože.
  Odlične lastnosti ultrazvoka, ki se v kozmetiki uporabljajo kot protiučinek specifičnim kožnim problemom ter za zagotavljanje trajnejšega izboljšanja kože. Ultrazvok lahko uspešno vključimo v vse načine zdravljenja kot del celotnega programa, lahko pa ga uporabljamo tudi individualno kot podlago kurativnemu načinu zdravljenja. Nadalje ga uporabljamo za mehčanje površine kože, izboljšanje strukture kože, regenerativno zdravljenje telesa, obraza in dekolteja, proti celulitu, za absorbcijo esencialnih sestavin losjonov v kožo ter v podporo pri zdravljenju brazgotin in stij). 

 

 
..:: Created by WebByBoSko ::..