Pokličite nas:

040 77 66 15

02 845 32 75

Pišite nam:

lcharmonija@gmail.com

Nega obraza

S visokokakovostno nemško kozmetiko Babor, ki je na tržišču že od leta 1956 in individualno prilagojenimi različnimi tretmaji bo Vaša koža zasijala.

Rezultati najnovejših raziskav so dokazali, da lepa koža ni pogojena le z Vašimi geni, saj je skoraj dve tretjini rezultatov odvisnih od Vas samih.

Kozmetične nege obraza Babor

Negovalni rituali, s katerimi dolgoročno poskrbite za pravilno negovano kožo

Dr. Babor PRO

Najvišja profesionalna nega kože, ki jo je kdaj ustvaril Babor. Ti profesionalni tretmaji vključujejo inovativne intenzivne pilinge in močne koncentrate za zdravljenje najzahtevnejših problematik kože.

Medicinska nega obraza dr. Babor

Nega obraza s kozmecevtiki, dermatološko kozmetiko, ki vsebuje višjo koncentracijo aktivnih učinkovin, preprečuje in izboljša stanje kožnih problematik

Cryoderm

Nega telesa

Na Vzhodu velja prepričanje, da je koža izraz našega duha. Tako ne zrcali le naših prehranjevalnih navad in naše presnove, je tudi odraz našega duševnega stanja. 

Celostna lepotilna nega mora torej vsebovati oboje: koži mora nuditi ustrezno nego, oskrbeti jo mora z vsemi potrebnimi učinkovinami, ki kožo obnavljajo in ščitijo. Prav tako pomembna je krepitev duha. Notranja harmonija nam daje življenjsko moč in energijo, ki pozitivno vplivata na naše počutje in s tem tudi na naš izgled in izžarevanje.

Masaže

Oblikovanje telesa

Depilacija

Gladka koža je danes postala nekaj vsakdanjega.

Z redno depilacijo se znebimo nadležnih dlačic za daljše obdobje.

Nega rok

Roke so odraz urejenosti človeka ter prave izdajalke naše starosti in urejenosti.

PONUDBA

Solarij

Za potemnitev polti nudimo edini na Štajerskem solarij s kolagenskimi žarnicami.

Nega nog

Pravi kazalec urejenosti so stopala. Čeprav niso vedno vsem na očeh, pa vendar vsekakor kažejo stopnjo urejenosti vsake ženske, pa tudi moškega.

PONUDBA

Poslikava
s kano

Poslikava s kano je skupek simbolov, ki predstavlja priklic blagoslovov in zaščito pred zlom. Zato je poslikava telesa z njenim barvilom zahvalnica univerzumu ali bogu za vse darove, ki smo jih bili in še jih bomo deležni.

Podaljševanje
trepalnic

Podaljševanje trepalnic je odlična izbira za vse ženske, ki se nerade ličijo, ampak si želijo urejen videz.

IPL tretmaji

IPL lasersko odstranjevanje dlačic omogoča, da se znebite dlačic za daljše obdobje. Dlačice se uničijo po principu selektivne fotodermolize. Laserski žarek selektivno razpozna pigment v dlačici, se v pigmente absorbira in toplotno uniči dlačico. Deluje na mešiček dlačice v anageni fazi, ko je dlaka občutljiva na toploto.

Na učinkovitost odstranjevanja vplivajo barva dlak, barva kože, hormoni, zdravila in drugi dejavniki.

Jyotish svetovanja

JYOTISH je indijska astrologija. Pristopa k posamezniku kot edinstvenemu, neponovljivemu. Beseda je skovana iz dveh sanskrtskih besed: jyoti -svetloba in išvara – stvarnik. Torej bi lahko bil pomen jyotisha STVARNIK SVETLOBE.

Svetloba osvetljuje našo pot. Ko je pot osvetljena, lažje zagledamo prednosti in možne nevarnosti na njej. Lažje izberemo pravo smer, se izognemo preprekam ter uresničimo svoje želje. Svetloba ima čarobno moč, ker že po definiciji odpravlja temo.

Jyotish svetovanjenje ni napovedovanje prihodnosti. Gre za branje vaše osebne natalne karte. Vsi pridemo v obdobja svojega življenja, ki nas postavijo pred izziv in takrat imamo močno povečano priložnost za osebnostno rast in učenje (kot je to npr. Sade sati).

Yjotish nam osvetli pot v našem življenju. Pripravi nas kako reagirati v določenem času. Spoznali boste kdo pravzaprav ste. Kaj je tisto, kar lahko spremenite in kaj je tisto kar moremo sprejeti in se s tem pomiriti. Naša prihodnost je le verjetna. Kako se bo manifestirala, pa je odvisno od nas samih. Obstajajo določeni ukrepi, s katerimi lahko spremenimo svojo karmo. Iz natalne karte poleg karmičnih odsekov razberemo tudi življenjske naloge, s katerimi se srečujemo v svojem življenju. S svojimi odzivi lahko kreiramo svojo sedanjost in s srčnostjo svojo prihodnost.

S tem znanjem o sebi boste povečali razumevanje življenja ter življenjskih resnic in dobili jasnejši vpogled v dogajanje v življenju ter lažje odstranili prepreke na vaši poti.

Če se ukvarjate s vprašanji, kot so:

  • Kakšen je smisel mojega življenja?
  • Kaj se mi dogaja na službenem področju?
  • Zakaj se mi na partnerskem področju ponavljajo isti vzorci?
  • Ne morem zanositi. Ali bom imela kdaj otroka?

Zelo verjetno je, da se boste po obisku svetovanja vaše življenje spremenilo. Ugotovili boste vaši šibkosti, vaše potenciale… sebe boste videli v drugi luči in lažje boste razumeli življenje samo.

Srčno dobrodošli!

Bioenergija

Bioterapija oziroma zdravljenje z bioenergijo je način alternativnega zdravljenja s polaganjem rok na telo. Priporočljivo je, da pred bioterapijo naredimo jyotish svetovanje oziroma da s podporo yjotish natalne karte vidimo stanje, v katerem se trenutno nahaja oseba in lažje prilagodimo terapije z bioenergijo.

Bioenergetska terapija se izvaja kot individualno.

Stara naj bi bila toliko kot je staro človeštvo. Če povzamemo dojemanje bioenergije z vidika komplementarne in alternativne medicine, naj bi se bolezen pojavila, ko energija v našem telesu ni uravnotežena, je kakorkoli blokirana ali pa jo je v našem telesu v pomanjkanju. Pomanjkanje energije v telesu ali delih telesa se dejansko kaže kot bolezen.  Bolezen nastane tam oziroma v organih, kjer je telo najšibkejše. Zdravljenje z bioenergijo na tem mestu vstopi z vnašanjem energije v telo in omogočanjem pretoka z namenom izboljšanja zdravljenja in ozdravitve telesa.

Bioenergetske tehnike predpostavljajo, da različne bolezni v našem telesu izbruhnejo zaradi ‘neravnovesja’ v našem energetskem polju. To lahko ‘uravnovesimo’ prav z bioenergetskim zdravljenjem. Znanost tega pristopa ne priznava, saj glede tega do zdaj ni še nobenih empiričnih in znanstveno potrjenih dokazov.

Nobeno alternativno zdravljenje ne bi smelo biti nadomestilo za bolezni, ki potrebujejo medicinsko obravnavo. Alternativne oblike se uporabljajo kot dopolnilo k zdravljenju, lahko tudi k osebnemu in duhovnemu napredku.

Se želite razvajati
z Babor izdelki?

Pri nas lahko kupite vso Babor kozmetiko ali pa si rezervirate termin in se prepustite, da vas razvajamo z negovalnimi tretmaji Babor.